Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Novice

25. 5. 2023

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE KARIERNE IZZIVE?

Prijavite se na razpisana delovna mesta, ki zraven kariernega razvoja, rednega plačila in mnogih drugih ugodnosti, nudijo delo v motiviranem in uspešnem kolektivu.
Preberi več
25. 4. 2023

Delovni čas med 27. 4. in 2. 5. 2023

Obveščamo vas, da bodo informacijske pisarne Elektra Celje v času med 27. aprilom in 2. majem zaprte.
Preberi več
28. 3. 2023

Srečanje konzorcija X-FLEX

Srečanje konzorcija je prejšnji teden potekalo v Ljubljani in na Ravnah na Koroškem v organizaciji Laboratorija za energetske strategije in Petrola. 11 partnerjev iz 5 evropskih držav je razpravljalo o stanju projekta in naslednjih aktivnostih na vseh 4 pilotnih lokacijah.
Preberi več
22. 3. 2023

Uspešno zaključena skupna vaja GIZ skupine za odpravljanje posledic neurij in vremenskih ujm na distribucijskem elektroenergetskem omrežju

Danes se je v Volčah pri Tolminu uspešno zaključila skupna vaja GIZ skupine za odpravljanje posledic neurij in vremenskih ujm na distribucijskem elektroenergetskem omrežju – havarijski stebri. V vaji je sodelovalo vseh pet elektrodistribucijskih podjetij, Elektro Celje, Elektro Gorenjska, Elektro Ljubljana, Elektro Maribor in Elektro Primorska. Namen skupne vaje je osvežitev znanja pri postavitvi havarijskih stebrov in dobra pripravljenost na hiter odziv ob morebitnih naravnih nesrečah.
Preberi več
20. 3. 2023

Poziv k nezavezujočemu zbiranju zavezujočih ponudb za nakup stanovanja v Žalcu

Družba Elektro Celje je sprejela odločitev, da odproda bremen in oseb prosto stanovanje v Žalcu, s pripadajočim vrtom in parkirnimi prostori.
Preberi več
15. 3. 2023

Izračun in poročanje o emisijah toplogrednih plinov za leto 2022

V Elektru Celje smo pripravili izračun ogljičnega odtisa organizacije za poslovno leto 2022. Izračun temelji na zahtevah standarda GHG protocol Corporate Standard (2004), ki je eden izmed referenčnih standardov za primerljive izračune ogljičnega odtisa.
Preberi več
3. 3. 2023

Anketa o pomembnih temah trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje

Vabimo vas, da prispevate svoj pogled na bistvene teme trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje, podjetja za distribucijo električne energije, d.d.. Letno poročanje nadgrajujemo s poročanjem o trajnostnem razvoju in družbeni odgovornosti v skladu z novimi GRI standardi. Z vašimi odgovori v anketi bomo v podjetju bolj celovito in vključujoče identificirati pomembne vplive, ki nas bodo usmerjali pri merjenju trajnostnega napredka. Vabljeni, da natančno preučite spodnji seznam pomembnih tem, ki je razdeljen v 3 trajnostne vidike (ESG); okoljski, socialni in ekonomski oz. upravljalski.
Preberi več
24. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 24. 1. 2023

Zaradi mokrega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več
23. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 23. 1. 2023

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več