Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice

10. 4. 2024

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE KARIERNE IZZIVE?

Prijavite se na razpisana delovna mesta, ki zraven kariernega razvoja, rednega plačila in mnogih drugih ugodnosti, nudijo delo v motiviranem in uspešnem kolektivu.
Preberi več
3. 4. 2024

8. Strateška konferenca elektrodistribucije Slovenije

Predstavniki petih slovenskih elektrodistribucijskih podjetij smo ponovno združili moči in organizirali že osmo strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije. Na letošnji konferenci z naslovom »Distribucija za okoljsko trajnost in tehnološki razvoj« so tuji in slovenski gostje v ospredje postavili trajnost in z njo povezane izzive, ki so pred nami za doseganje ciljev zelenega prehoda. Na dogodku so sodelujoči predstavili izzive, predvsem pa pot do zelene energetske preobrazbe distribucij z vpogledom v aktualne evropske trajnostne in razvojne trende. Med gosti so bili predstavniki resornega ministrstva, regulatorja in upravljavca kapitalskih naložb, priznani strokovnjaki in predstavniki elektrodistribucijskih podjetij.
Preberi več
22. 3. 2024

Tudi Elektro Celje na dogodku FERI Povezuje!

Da gredo predstavniki gospodarstva in izobraževalnih ustanov pogosto z roko v roki, prikazujejo številne oblike povezovanja, sodelovanje pa se je znova izkazalo za učinkovito na dogodku organiziranem s strani mariborske Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, FERI Povezuje!
Preberi več
8. 3. 2024

Izračun in poročanje o ogljičnem odtisu Elektra Celje za poslovno leto 2023

Izračun ogljičnega odtisa za leto 2023 temelji na zahtevah standarda GHG Protocol Corporate Standard (2004). Za izračune se uporablja GWP dataset: 2014 IPCC Fifth Assessment Report (AR5) 100 letno povprečje za GWP vrednosti IPPC AR5.
Preberi več
7. 3. 2024

Vabljeni na 8. strateško konferenco elektrodistribucije

Slovenska podjetja za distribucijo električne energije, ki smo združena v Gospodarskem interesnem združenju distribucije električne energije, že tradicionalno organiziramo strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije. Rdeča nit letošnjih razprav bo pot do zelene energetske preobrazbe distribucij z vpogledom v aktualne evropske trajnostne in razvojne trende. Na dogodku bodo predstavljeni projekti, s katerimi elektrodistribucijska podjetja utiramo pot zelenemu dogovoru. Seveda ne moremo spregledati aktualne tematike, povezane z draginjo in spoprijemanjem z velikimi podražitvami vseh energentov, tehnološkim razvojem in ljudmi ter podjetji, ki so na kakršenkoli način vpeti v trajnostna prizadevanja in načrte.
Preberi več
7. 3. 2024

Elektro Celje se je predstavilo na kariernem dogodku Skok v zaposlitev

Območna služba Zavoda za zaposlovanje Velenje je v sredo, 6. 3. 2024, organizirala karierni dogodek Skok v zaposlitev, na katerem se je predstavilo tudi naše podjetje.
Preberi več
6. 3. 2024

Sodelovali smo na Slovenskem inženirskem dnevu 2024

Inženirska zbornica Slovenije (IZS) je 4. marca 2024 organizirala Slovenski inženirski dan 2024. Vodilna tema konference je bila Odpornost stavb in infrastrukture na podnebne spremembe. Digitalna konferenca je bila že četrta zapored. Na srečanju je bilo udeleženih več kot 1.500 udeležencev – pooblaščenih inženirjev, nadzornih inženirjev, vodij del, raziskovalcev, predstavnikov fakultet in vodilnih ponudnikov najsodobnejših tehnologij, materialov in opreme.
Preberi več
14. 2. 2024

Obvestilo uporabnikom distribucijskega omrežja, ki so vložili vlogo za izdajo Soglasja za priključitev za samooskrbo najkasneje do 31. 12. 2023

Vse uporabnike, ki so podali vlogo za pridobitev soglasja za razpršene vire proizvodnje najkasneje do 31. 12. 2023, obveščamo, da smo v letu 2023 prejeli 11.910 vlog za razpršene vire, od tega 54 % v zadnjih treh mesecih (oktober, november, december). Zaradi povečanega števila prejetih vlog se roki za reševanje vlog podaljšujejo. Glede na količino prejetih vlog ocenjujemo, da bomo vse vloge za samooskrbo, ki smo jih prejeli do 31. 12. 2023, ustrezno rešili in zaključili najkasneje do konca junija 2024.
Preberi več
1. 2. 2024

Poziv k nezavezujočemu zbiranju zavezujočih ponudb - zidane garaže v Brežicah

Družba Elektro Celje, d. d. se je odločila za prodajo nepremičnega premoženja.
Preberi več
20. 1. 2024

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 20. 1. 2024

Zaradi mokrega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več