Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Novice

27. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje - stanje ob 21.00

V sredo, 27. aprila 2016, je zaradi teže snega na Koroškem, Štajerskem in Zgornji Savinjski dolini prišlo do izpada električne energije.
Preberi več
27. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje

V sredo, 27. aprila 2016, je zaradi teže snega na Koroškem in Štajerskem prišlo do izpada električne energije.
Preberi več
13. 4. 2016

Elektro Celje d. d. na sejmu Energetika 2016

Prijazno vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Energetika 2016, ki bo v Celju od 12. do 15. aprila. Elektro Celje, d. d., se bo na sejmu predstavil skupaj s partnerskima podjetjema ECE, d.o.o. in Gorenjske elektrarne, d.o.o.
Preberi več
6. 4. 2016

Pametna omrežja so proces, ki zahtevajo ustrezno zakonodajno podlago ter aktivno vlogo uporabnika in distribucijskih podjetij

Brdo pri Kranju, 5. april 2016 – Na drugi strateški konferenci elektrodistribucije Slovenije so predstavniki vseh distribucijskih podjetij v središče postavili pametna omrežja, ki predstavljajo ključni člen za razvoj stroškovno učinkovitega distribucijskega omrežja Slovenije. Le takšno omrežje lahko uresničuje svoje temeljno poslanstvo, tj. zagotavljanje kakovostne in zanesljive oskrbe odjemalcem električne energije v Sloveniji. Pametna omrežja so nadgradnja obstoječega elektroenergetskega distribucijskega omrežja in predstavljajo trajnostno rešitev ter pomemben prispevek k prehodu Slovenije v brezogljično družbo.
Preberi več
4. 4. 2016

Odziv gospodarskega združenja na napovedano stavko

V Gospodarskem interesnem združenju Distribucije električne energije (GIZ DEE) ugotavljamo, da se razlogi za napovedano stavko skrivajo v nezadovoljstvu sindikatov pri potrebni reorganizaciji elektroenergetskega sektorja. Ugotavljamo, da stavka in stavkovne zahteve niso uperjene proti delodajalcu. Obžalujemo, da se ni ustvaril ustrezen dialog med deležniki in da je do napovedi stavke sploh prišlo. V GIZ DEE stavke ne podpiramo. Menimo pa, da je potrebno storiti vse, kar je v moči socialnih partnerjev, da do stavke ne pride.
Preberi več
22. 3. 2016

Imenovanje novega predsednika uprave družbe Elektro Celje d.d.

Nadzorni svet je na 5. redni seji dne, 21. 3. 2016, sprejel sklep o imenovanju predsednika uprave. Za naslednje 4-letno mandatno obdobje, od 1. 5. 2016 do 30. 4. 2020, je nadzorni svet za predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d., imenoval mag. Borisa Kupca, univ.dipl.inž.el.
Preberi več
14. 3. 2016

Gradnja novih SN in NN objektov v Elektru Celje d.d. v zadnjih treh mesecih leta 2015

V Elektru Celje, d.d., skrbimo, da je dobava električne energije za naše odjemalce zanesljiva in kakovostna. S tem namenom dnevno obnavljamo naše omrežje in gradimo nove elektroenergetske objekte in vode s katerimi odpravljamo slabe napetostne razmere in omogočamo priključitve novim odjemalcem. Izgradnja novih srednje in nizko napetostnih objektov kot so daljnovodi, kablovodi, transformatorske postaje in električno omrežje ima za naše odjemalce velik pomen za kakovost njihovega napajanja. V nadaljevanju lahko preberete, na katerih objektih smo v zadnjih treh mesecih leta 2015 zaključili dela.
Preberi več
18. 2. 2016

Štorklji na Ljubečni sta dobili varnejši dom

Elektro Celje d. d. je v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Ljubečna, Mestno občino Celje in Zavodom RS za varstvo narave v četrtek, 18. 2. 2016, prestavil gnezdo edinega para bele štorklje na Ljubečni na nov drog brez golih električnih vodnikov.
Preberi več
20. 1. 2016

Elektro Celje opozarja na previdnost pri obisku neznancev na domu

V zadnjem času se po različnih slovenskih občinah pojavljajo neznanci, ki z lažnim predstavljanjem in namenom želijo vstopiti v stanovanja posameznikov ter jim v podpis ponujajo obvezujoče pogodbe za dobavo električne energije pri različnih ponudnikih. V Elektru Celje, d.d., zato odjemalce pozivamo k dodatni previdnosti ob obisku neznancev na njihovih domovih.
Preberi več
18. 11. 2015

Elektro Celje d.d. prejelo nagrado za inovativnost medija letnega poročila za leto 2014

Elektro Celje, d.d. je na včerajšnji podelitvi za najboljše letno poročilo prejelo nagrado za inovativnost medija letnega poročila. Tekmovanje za najboljše letno poročilo je pripravila Poslovna akademija Finance.
Preberi več