Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Novice

20. 5. 2016

Gradnja novih srednjenapetostnih in nizkonapetostnih objektov v Elektro Celje, d. d. v prvih treh mesecih 2016

V Elektru Celje, d. d., skrbimo, da je dobava električne energije za naše odjemalce zanesljiva in kakovostna. S tem namenom dnevno obnavljamo naše omrežje in gradimo nove elektroenergetske objekte in vode, s katerimi odpravljamo slabe napetostne razmere in omogočamo priključitve novim odjemalcem. Izgradnja novih srednje in nizko napetostnih objektov kot so daljnovodi, kablovodi, transformatorske postaje in električno omrežje imajo za naše odjemalce in za kakovost njihovega napajanja velik pomen. V nadaljevanju si lahko preberete na katerih objektih smo v prvih treh mesecih leta 2016 zaključili dela.
Preberi več
3. 5. 2016

Nagovor mag. Borisa Kupca, novega predsednika uprave

mag. Boris Kupec je s 1. 5. 2016 nastopil funkcijo predsednika uprave. Mandat predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d., nastopa z največjim ponosom in zanosom. Za uresničevanje vizije družbe, bo treba vključevati in usklajevati različne dejavnike. Zavzemal se bo, da bo trajnostni razvoj družbe sestavni del poslovnih procesov. Najti konsenz med globalnimi usmeritvami in trenutnimi potrebami, ki bodo opredelile usmeritev energetske politike in dejavnosti podjetja, je za mag. Kupca velik izziv, hkrati pa predstavlja odgovorno ter zahtevno nalogo, ki jo prevzema z vso odgovornostjo.
Preberi več
3. 5. 2016

Mag. Boris Kupec je novi predsednik uprave Elektra Celje

Celje, 1. maj 2016 – Danes je mag. Boris Kupec nastopil funkcijo predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d. Funkcijo prevzema od zastopnika družbe Radeta Kneževića.
Preberi več
28. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje - četrtek, 28. 4. 2016 ob 14.30

Zaradi sneženja in posledično lomljenja drevja, je ponekod še vedno motena dobava električne energije. Ob 14.30 je bilo na območju Elektra Celje motenih 314 odjemalcev, oziroma 55 transformatorskih postaj.
Preberi več
28. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje, četrtek, 28. 4. 2016

Zaradi zapadlega snega je na območju Elektra Celje še vedno motena dobava z električno energijo. Po zadnjih podatkih (ob 11. uri) je bilo na območju Elektra Celje motenih 1762 odjemalcev, oziroma 132 transformatorskih postaj.
Preberi več
27. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje - stanje ob 21.00

V sredo, 27. aprila 2016, je zaradi teže snega na Koroškem, Štajerskem in Zgornji Savinjski dolini prišlo do izpada električne energije.
Preberi več
27. 4. 2016

Izpadi električne energije na omrežju Elektra Celje

V sredo, 27. aprila 2016, je zaradi teže snega na Koroškem in Štajerskem prišlo do izpada električne energije.
Preberi več
13. 4. 2016

Elektro Celje d. d. na sejmu Energetika 2016

Prijazno vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Energetika 2016, ki bo v Celju od 12. do 15. aprila. Elektro Celje, d. d., se bo na sejmu predstavil skupaj s partnerskima podjetjema ECE, d.o.o. in Gorenjske elektrarne, d.o.o.
Preberi več
6. 4. 2016

Pametna omrežja so proces, ki zahtevajo ustrezno zakonodajno podlago ter aktivno vlogo uporabnika in distribucijskih podjetij

Brdo pri Kranju, 5. april 2016 – Na drugi strateški konferenci elektrodistribucije Slovenije so predstavniki vseh distribucijskih podjetij v središče postavili pametna omrežja, ki predstavljajo ključni člen za razvoj stroškovno učinkovitega distribucijskega omrežja Slovenije. Le takšno omrežje lahko uresničuje svoje temeljno poslanstvo, tj. zagotavljanje kakovostne in zanesljive oskrbe odjemalcem električne energije v Sloveniji. Pametna omrežja so nadgradnja obstoječega elektroenergetskega distribucijskega omrežja in predstavljajo trajnostno rešitev ter pomemben prispevek k prehodu Slovenije v brezogljično družbo.
Preberi več
4. 4. 2016

Odziv gospodarskega združenja na napovedano stavko

V Gospodarskem interesnem združenju Distribucije električne energije (GIZ DEE) ugotavljamo, da se razlogi za napovedano stavko skrivajo v nezadovoljstvu sindikatov pri potrebni reorganizaciji elektroenergetskega sektorja. Ugotavljamo, da stavka in stavkovne zahteve niso uperjene proti delodajalcu. Obžalujemo, da se ni ustvaril ustrezen dialog med deležniki in da je do napovedi stavke sploh prišlo. V GIZ DEE stavke ne podpiramo. Menimo pa, da je potrebno storiti vse, kar je v moči socialnih partnerjev, da do stavke ne pride.
Preberi več