Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice - 2020

17. 12. 2020

OBVEŠČANJE o izklopih električne energije

Odjemalce Elektra Celje vabimo k prijavi v sistem obveščanja o načrtovanih izklopih električne energije. Obvestilo o predvidenem izklopu električne energije v vaši hiši, podjetju ali drugem objektu lahko zdaj prejmete tudi na vaš e-naslov ali v obliki SMS sporočila na vaš mobilni telefon.
Preberi več
14. 12. 2020

Elektro Celje uspešno prestalo zunanjo presojo sistemov vodenja

V Elektru Celje so zahteve odjemalcev in ostalih zainteresiranih strani podjetja, skrb za varnost in zdravje zaposlenih, informacijska varnost in odgovorno ravnanje z okoljem, ključni elementi za doseganje trajne uspešnosti podjetja.
Preberi več
10. 12. 2020

Zaradi zapadlega snega v Zgornji Savinjski dolini in na Koroškem motena dobava električne energije

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje v Zgornji Savinjski dolini in na Koroškem, motena oskrba z električno energijo.
Preberi več
5. 11. 2020

Glasovanje za energetske nagrade 2020: Projekt COMPILE

V okviru Dnevov energetikov poteka glasovanje za energetske nagrade 2020. Dnevi energetikov so osrednji dogodek energetskih menedžerjev in strokovnjakov iz slovenskih podjetij, raziskovalnih inštitucij in vseh tistih, ki poslujejo po načelu učinkovite rabe energije. V kategoriji energetsko učinkovit projekt 2020 lahko glasujete za projekt COMPILE, v katerem skupaj z družbo Petrol sodeluje tudi Elektro Celje.
Preberi več
22. 10. 2020

Odpravljena okvara na DV Tabor

Odjemalce obveščamo, da je bila napaka na daljnovodu 20 kV Tabor, odpravljena danes ob 10.45 uri.
Preberi več
22. 10. 2020

Zaradi okvare na daljnovodu Tabor prihaja do prekinitev dobave električne energije

Zaradi okvare na daljnovodu Tabor prihaja do prekinitev dobave električne energije na območju Tabora (TP Črni vrh, Ojstrica, Konjšca Weiss, Konjšca Bokal, Loke Tabor in Loke Ropret).
Preberi več
21. 10. 2020

Zaradi okvare na daljnovodu DV Tabor motena oskrba z električno energijo

Odjemalce Elektra Celje obveščamo, da zaradi okvare na daljnovodu DV Tabor prihaja do občasnih prekinitev oskrbe z električno energijo na območju Šempetra, Polzele, Tabora, Brega, Kaplje vasi, Orle vasi, Grajske vasi, Ločice, Gomilskega, Šentruperta, Šmatevža.
Preberi več
16. 10. 2020

OBVESTILO OBISKOVALCEM

Zaradi lažjega obvladovanja tveganj in preprečitve širjenja okužbe COVID-19, smo sprejeli določene ukrepe, ki omejujejo osebno reševanje vlog v informacijskih pisarnah. OBVEŠČAMO VAS, DA BOSTA INFORMACIJSKI PISARNI PODJETIJ ELEKTRO CELJE D.D. IN ECE D.O.O. DO NADALJNJEGA ZAPRTI!
Preberi več
12. 10. 2020

Zaradi zapadlega snega na Koroškem motena dobava električne energije

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje na Koroškem, motena dobava električne energije.
Preberi več
24. 6. 2020

Sklepi 25. seje skupščine delničarjev družbe Elektro Celje, d. d.

Na 25. redni seji skupščine Elektra Celje, d.d., ki je danes potekala na sedežu družbe, so se delničarji seznanili s poslovanjem družbe v letu 2019 ter s poročili, prejemki članov organov vodenja in nadzora družbe Elektro Celje, s prejemki članov nadzornega sveta v času epidemije COVID-19, s politiko prejemkov in pravili o drugih pravicah predsednika uprave. Delničarji so med drugim odločali o uporabi bilančnega dobička za leto 2019, o podelitvi razrešnice upravi in nadzornemu svetu družbe za opravljeno delo v preteklem letu ter o povečanju osnovnega kapitala družbe. Prav tako je skupščina družbe potrdila spremembe statuta in izvolila mag. Miho Kerina za člana nadzornega sveta družbe Elektro Celje, d.d., predstavnika delničarjev, za štiriletno mandatno obdobje, z začetkom mandata 2. 9. 2020. Skupščine se je udeležilo 89,71 % odstotkov celotnega kapitala družbe.
Preberi več