Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice - 2019

24. 5. 2019

Sklic 24. redne seje skupščine družbe Elektro Celje, d.d.

Na podlagi 45. člena Statuta družbe Elektro Celje, d.d., uprava sklicuje 24. redno sejo skupščine družbe ELEKTRO CELJE, podjetja za distribucijo električne energije, d.d., ki bo v petek, 28. junija 2018 ob 9.00, na sedežu družbe v Celju, Vrunčeva 2a (velika sejna soba - IV. nadstropje).
Preberi več
8. 4. 2019

Obvestilo odjemalcem Elektra Celje

S strani naših odjemalcev smo bili obveščeni o sumljivih klicih neznancev, ki se lažno predstavljajo kot predstavniki ECE ali Elektra Celje. V kolikor prejmete klic iz neznane telefonske številke in vas glas na drugi strani obvesti o neporavnanih obeznostih pri Elektru Celje ali celo odklopu, nas o tem obvestite na 03 4201 180 ali na omreznina@elektro-celje.si in z nami preverite svoje dejansko konto stanje. Hvala vsem našim odjemalcem, ki ste nas o tovrstnih klicih že obvestili.
Preberi več
4. 4. 2019

5. strateška konferenca elektrodistribucijskih podjetij Slovenije

Slovenska podjetja za distribucijo električne energije, ki so združena v Gospodarskem interesnem združenju distribucije električne energije, so na letošnji konferenci v središče postavila razvoj in dejavnost elektrodistribucijskih podjetij v prihodnosti, s poudarkom na rešitvah, ki bodo omogočile prehod v nizkoogljično družbo. Na dogodku so sodelovali tudi ugledni domači in tuji gostje.
Preberi več
22. 3. 2019

Elektro Celje ob zaključku dveh večjih investicij v Zgornji Savinjski dolini gostilo ministrico za infrastrukturo in podpredsednico vlade, mag. Alenko Bratušek

Elektro Celje je ob zaključku dveh pomembnih investicij v Zgornji Savinjski dolini organiziral slavnostni dogodek v Solčavi, na katerem je poleg županov in županij občin Zgornje Savinjske regije, kot slavnostna govornica nastopila ministrica za infrastrukturo, mag. Alenka Bratušek.
Preberi več
27. 2. 2019

Elektro Celje obiskal veleposlanik Japonske v Sloveniji

Elektro Celje sta v okviru delovnega obiska na Koroškem, obiskala njegova ekscelenca, g. Masaharu Yoshida, veleposlanik Japonske v Sloveniji ter Vodja oddelka za kulturne zadeve, ga. Sayaka Yamashita. Elektro Celje je pripravilo predstavitev podjetja Elektro Celje in predstavitev slovensko japonskega projekta (NEDO), v katerem sodeluje Elektro Celje. Vloga Elektra Celje v slovensko japonskem projektu je pripraviti in konfigurirati omrežje za implementacijo opreme, vgradnja opreme, upravljanje, vodenje in vzdrževanje opreme ter posredovanje podatkov po projektu. Uvodnim predstavitvam je sledil ogled na terenu (RTP Slovenj Gradec, TP Turiška vas in DVLM Orož).
Preberi več
8. 1. 2019

Obvestilo odjemalcem Elektra Celje glede težav pri preklopu med višjo in nižjo tarifo

Uporabnike na območju distribucijskega omrežja Elektra Celje obveščamo, da od 1. januarja 2019 naprej na nekaterih lokacijah merilnih mest, kjer se za krmiljenje preklopa tarife uporablja elektronska stikalna ura, prihaja do nepravilnih preklopov med večjo in manjšo dnevno tarifo. Napake na stikalnih urah pospešeno odpravljamo in bodo rešene v najkrajšem možnem času.
Preberi več