Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Predstavnike Vlade seznanili s stanjem sanacije in vzpostavitve omrežja po ujmi

23. 10. 2023

Ob obisku predstavnikov Vlade v savinjski regiji smo ministru za okolje, podnebje in energijo, mag. Bojanu Kumru in ministrici za digitalno preobrazbo, dr. Emiliji Stojmenovi Duh, ter predstavnikom občine Šoštanj, predstavili napredek pri sanaciji in vzpostavitvi elektroenergetskega omrežja po nedavni ujmi, ki je prizadela našo regijo. Predstavniki Vlade so imeli priložnost oceniti naše napore in se seznaniti s ključnimi ukrepi, ki smo jih izvedli za obnovo in izboljšanje energetske infrastrukture.


Ujma, ki nas je nedavno prizadela, je predstavljala velik izziv za našo skupnost. Kljub temu smo sodelovali z veliko odločnostjo, da bi čimprej obnovili električno omrežje in ponovno vzpostavili oskrbo z električno energijo za naše uporabnike. Naše ekipe so delale neprenehoma, tako da smo lahko v najkrajšem možnem času vzpostavili ponovno oskrbo z električno energijo za našo skupnost. Predsednik uprave Elektra Celje, mag. Boris Kupec, je ministroma in predstavnikom občine Šoštanj, predstavil kako smo po ujmi odpravljali okvare in kako hitro smo vzpostavili ponovno oskrbo našim uporabnikom.


Minister Kumer je izrazil zadovoljstvo nad našimi prizadevanji. Poudaril je pomembnost trajnostnih naložb v elektroenergetsko infrastrukturo, ki bodo našo regijo bolje pripravile na prihodnje izzive vremenskih sprememb.


Ministroma se želimo zahvaliti za njun obisk in za podporo, ki sta jo izrazila naši skupnosti. Hkrati se zahvaljujemo vsem zaposlenim, ki so nesebično prispevali k obnovi elektroenergetskega omrežja. Naša predanost je bila ključnega pomena pri hitri in učinkoviti sanaciji.


Družba Elektro Celje bo nadaljevala z naložbami v izboljšanje elektroenergetske infrastrukture, da bi zagotovili stabilno in zanesljivo oskrbo za naše prebivalce. Hkrati bomo ostali odprti za sodelovanje z vlado in drugimi partnerji pri zagotavljanju varnosti in trajnostne energetske prihodnosti.

Obisk Vlade oktober 2023 3.jpg
Obisk Vlade oktober 2023 2.jpg
Obisk Vlade oktober 2023.jpg