Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE KARIERNE IZZIVE?

13. 5. 2024

Vabimo vse, ki ste pripravljeni na nove izzive, da nam posredujete svoje ponudbe za zaposlitev. V svoj krog si želimo pritegniti zavzete sodelavce, katerim bomo pomagali uresničevati zastavljene cilje in jim omogočili karierni razvoj na področju elektrotehnike, elektroenergetike, razvoja, vodenja in izvajanja investicij/vzdrževanja, informacijskih tehnologij, obdelave podatkov ter še na mnogih drugih….


Vaše ponudbe lahko pošljete na naslov kadrovska@elektro-celje.si


Lokacija: CELJE

Zaradi potreb delovnega procesa v Sektorju za vzdrževanje in inženiring – Distribucijska enota Celje objavljamo razpis za dve prosti delovni mesti ELEKTROMONTER II – m/ž za delavce z že pridobljenimi delovnimi izkušnjami ali delavce pripravnike.

Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 25. 5. 2024 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.

Lokacija: VELENJE

Zaradi potreb delovnega procesa v Sektorju za vzdrževanje in inženiring – Distribucijska enota Velenje objavljamo razpis za tri prosta delovna mesta ELEKTROMONTER II – m/ž za delavce z že pridobljenimi delovnimi izkušnjami ali delavce pripravnike.

Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 25 5. 2024 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.

Lokacija: SLOVENJ GRADEC

Zaradi potreb delovnega procesa v Sektorju za vzdrževanje in inženiring – Distribucijska enota Slovenj Gradec objavljamo razpis za tri prosta delovna mesta ELEKTROMONTER II – m/ž za delavce z že pridobljenimi delovnimi izkušnjami ali delavce pripravnike.

Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 25. 5. 2024 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.
ElektroCelje_CGP_banner_728x90_SIOL pasica 2.jpg
Elektro Celje, d. d. je s svojim dolgoletnim in uspešnim delovanjem ustvarilo zakladnico znanj in dobrih praks, ki pomagajo našim zaposlenim, da s skupnimi močmi izpolnjujemo pričakovanja vseh deležnikov in zagotavljamo zanesljivo, kakovostno, stroškovno učinkovito in okolju prijazno oskrbo z električno energijo ter s sodobnimi storitvami omogočamo razvoj in napredek.

Svojim zaposlenim nudimo:
- Redno mesečno plačilo, regres in povračilo stroškov za prehrano in prevoz na delo
- Varno delovno okolje ter sodobno delovno opremo
- Celovito in strokovno uvajanje v dela in naloge
- Odgovorno in dinamično delo na terenu
- Redni delovni čas
- Strokovni razvoj in izobraževanje
- Vplačilo v 2. pokojninski steber ter dodatno zdravstveno in nezgodno zavarovanje
- Aktivnosti in ugodnosti ter obsežen program v okviru certifikata »Družini prijazno podjetje«
Z načrtno zastavljeno kadrovsko strategijo sledimo poslanstvu upravljanja s človeškimi viri:

»Z zavedanjem, da so zaposleni jedro odlične organizacije, zagotavljamo stabilno delovno okolje z enakimi možnostmi za razvoj, osebno rast in napredovanje. Gradimo voditeljsko kulturo, spodbujamo ustvarjalnost in sodelovanje ter odpiramo vrata mladim upom, ki so naša prihodnost.«

Postanite del naše ekipe!