Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice - 2023

24. 11. 2023

Poziv k nezavezujočemu zbiranju zavezujočih ponudb

Družba Elektro Celje, d. d. se je odločila za prodajo nepremičnega premoženja.
Preberi več
13. 11. 2023

Obvestilo za oškodovance prizadete v poplavah

Gospodinjstva, prizadeta v poplavah, ki še niso prijavila škode, lahko to storijo v občini bivanja do 14. novembra.
Preberi več
3. 11. 2023

Motena oskrba z električno energijo

Zaradi močnega vetra je na območju Nadzorništva Ravne na Koroškem z okolico motena oskrba z električno energijo. Brez oskrbe z električno energijo je 702 uporabnikov. Elektromontažne ekipe so na terenu in odpravljajo okvare. Vljudno prosimo za razumevanje.
Preberi več
23. 10. 2023

Predstavnike Vlade seznanili s stanjem sanacije in vzpostavitve omrežja po ujmi

Ob obisku predstavnikov Vlade v savinjski regiji smo ministru za okolje, podnebje in energijo, mag. Bojanu Kumru in ministrici za digitalno preobrazbo, dr. Emiliji Stojmenovi Duh, ter predstavnikom občine Šoštanj, predstavili napredek pri sanaciji in vzpostavitvi elektroenergetskega omrežja po nedavni ujmi, ki je prizadela našo regijo. Predstavniki Vlade so imeli priložnost oceniti naše napore in se seznaniti s ključnimi ukrepi, ki smo jih izvedli za obnovo in izboljšanje energetske infrastrukture.
Preberi več
17. 10. 2023

OBVESTILO O DELOVNEM ČASU V OKTOBRU IN NOVEMBRU

Informacijski pisarni Elektra Celje d.d. in ECE d.o.o. bosta med 30. oktobrom in 1. novembrom zaprti. Za prijavo okvar in nenačrtovanih prekinitev električne energije lahko pokličete na 03 42 01 240 (24 ur/dan).
Preberi več
3. 10. 2023

Sodelovali smo na Elektrotehniški in računalniški konferenci ERK 2023

​Jaka Rober je na 32. mednarodni Elektrotehniški in računalniški konferenci ERK 2023 predstavil svoj prispevek z naslovom "Support of machine learning in assessing distribution network consumer flexibility potential."
Preberi več
27. 9. 2023

SODO bo do konca tega tedna posredoval podatke za namen obračuna in poračuna električne energije za nazaj

Za mesec avgust, ko so se pripravljali redni mesečni obračuni električne energije, podatki o gospodinjstvih, ki so bila prizadeta v poplavah, še niso bili na voljo. Ta gospodinjstva bodo v oktobru prejela račun za električno energijo za september in poračun za avgust. V kolikor katero od teh gospodinjstev ne bo prejelo računa po nižji ceni električne energije, pa je na seznamu upravičencev, naj se obrne na SODO. V primeru, da gospodinjstvo ni na seznamu upravičencev pa se naj nemudoma obrne na občinsko komisijo v svojem kraju.
Preberi več
4. 9. 2023

Oškodovani v poplavah naj se obračajo izključno na občinske komisije

Vsi, ki so utrpeli škodo v naravni ujmi avgusta 2023, naj se za vse informacije glede upravičenosti do interventnih ukrepov za odpravo posledic poplav in zemeljskih plazov ter za oddajo vloge za povrnitev nastale škode obrnejo na občinske komisije, ki izvajajo popis škode. Dokazila o škodi in vloge za povrnitev škode ni treba pošiljati distribucijskemu operaterju, elektrodistribucijskim podjetjem ali dobaviteljem električne energije.
Preberi več
31. 8. 2023

Sklepi 28. skupščine Elektra Celje

Na današnji 28. seji skupščine Elektra Celje, d. d. so se delničarji seznanili z revidiranim letnim poročilom družbe za poslovno leto 2022 z mnenjem revizorja; pisnim poročilom nadzornega sveta o preveritvi in potrditvi revidiranega letnega poročila družbe Elektro Celje, d.d., za poslovno leto 2022 ter s poročilom o prejemkih članov organov vodenja in nadzora. Delničarji so se seznanili z višino bilančne izgube v poslovnem letu 2022 in podelili razrešnico upravi in nadzornemu svetu družbe za opravljeno delo v poslovnem letu 2022.
Preberi več
16. 8. 2023

Informacije za uporabnike, ki so jih prizadele poplave

Kako ravnati z električno napeljavo in napravami po poplavi? Električne naprave, ki so bile poplavljene, predstavljajo veliko nevarnost za kratek stik in možnost električnega udara, saj je voda lahko prodrla v notranjost naprav.
Preberi več