Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Novice - 2023

28. 3. 2023

Srečanje konzorcija X-FLEX

Srečanje konzorcija je prejšnji teden potekalo v Ljubljani in na Ravnah na Koroškem v organizaciji Laboratorija za energetske strategije in Petrola. 11 partnerjev iz 5 evropskih držav je razpravljalo o stanju projekta in naslednjih aktivnostih na vseh 4 pilotnih lokacijah.
Preberi več
24. 3. 2023

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE KARIERNE IZZIVE?

Prijavite se na razpisana delovna mesta, ki zraven kariernega razvoja, rednega plačila in mnogih drugih ugodnosti, nudijo delo v motiviranem in uspešnem kolektivu.
Preberi več
22. 3. 2023

Uspešno zaključena skupna vaja GIZ skupine za odpravljanje posledic neurij in vremenskih ujm na distribucijskem elektroenergetskem omrežju

Danes se je v Volčah pri Tolminu uspešno zaključila skupna vaja GIZ skupine za odpravljanje posledic neurij in vremenskih ujm na distribucijskem elektroenergetskem omrežju – havarijski stebri. V vaji je sodelovalo vseh pet elektrodistribucijskih podjetij, Elektro Celje, Elektro Gorenjska, Elektro Ljubljana, Elektro Maribor in Elektro Primorska. Namen skupne vaje je osvežitev znanja pri postavitvi havarijskih stebrov in dobra pripravljenost na hiter odziv ob morebitnih naravnih nesrečah.
Preberi več
20. 3. 2023

Poziv k nezavezujočemu zbiranju zavezujočih ponudb za nakup stanovanja v Žalcu

Družba Elektro Celje je sprejela odločitev, da odproda bremen in oseb prosto stanovanje v Žalcu, s pripadajočim vrtom in parkirnimi prostori.
Preberi več
15. 3. 2023

Izračun in poročanje o emisijah toplogrednih plinov za leto 2022

V Elektru Celje smo pripravili izračun ogljičnega odtisa organizacije za poslovno leto 2022. Izračun temelji na zahtevah standarda GHG protocol Corporate Standard (2004), ki je eden izmed referenčnih standardov za primerljive izračune ogljičnega odtisa.
Preberi več
3. 3. 2023

Anketa o pomembnih temah trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje

Vabimo vas, da prispevate svoj pogled na bistvene teme trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje, podjetja za distribucijo električne energije, d.d.. Letno poročanje nadgrajujemo s poročanjem o trajnostnem razvoju in družbeni odgovornosti v skladu z novimi GRI standardi. Z vašimi odgovori v anketi bomo v podjetju bolj celovito in vključujoče identificirati pomembne vplive, ki nas bodo usmerjali pri merjenju trajnostnega napredka. Vabljeni, da natančno preučite spodnji seznam pomembnih tem, ki je razdeljen v 3 trajnostne vidike (ESG); okoljski, socialni in ekonomski oz. upravljalski.
Preberi več
24. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 24. 1. 2023

Zaradi mokrega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več
23. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 23. 1. 2023

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več
20. 1. 2023

Razvojni načrt distribucijskega sistema električne energije od leta 2023 do leta 2032

Do leta 2032 so v distribucijsko omrežje električne energije Slovenije predvidena vlaganja v višini 3,5 milijard EUR.
Preberi več
16. 1. 2023

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje motena oskrba z električno energijo

17. 1. 2023: Elektromontažne ekipe Elektra Celje so odpravile okvare na daljnovodih._____________________________________________________________16. 1. 2023: Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje motena oskrba z električno energijo.Ob 13. uri je skupno število odjemalcev brez električne energije 5.634:Največ težav je na Koroškem, v Zgornji Savinjski dolini in v širši okolici Celja.Na Koroškem je brez električne energije 81 odjemalcev.V Zgornji Savinjski dolini je brez električne energije 1.444 odjemalcev. V Spodnji Savinjski dolini je brez električne energije 2.022 odjemalcev. Na širšem območju Celja je brez električne energije 2.087 odjemalcev.Na terenu so vse elektromontažne ekipe Elektra Celje, ki se trudijo čim prej odpraviti okvare na daljnovodih.Vse odjemalce prosimo za razumevanje, saj je pri odpravljanju okvar varnost naših zaposlenih na prvem mestu.Elektro Celje, d. d.
Preberi več