Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Novice

20. 3. 2023

Poziv k nezavezujočemu zbiranju zavezujočih ponudb za nakup stanovanja v Žalcu

Družba Elektro Celje je sprejela odločitev, da odproda bremen in oseb prosto stanovanje v Žalcu, s pripadajočim vrtom in parkirnimi prostori.
Preberi več
15. 3. 2023

Izračun in poročanje o emisijah toplogrednih plinov za leto 2022

V Elektru Celje smo pripravili izračun ogljičnega odtisa organizacije za poslovno leto 2022. Izračun temelji na zahtevah standarda GHG protocol Corporate Standard (2004), ki je eden izmed referenčnih standardov za primerljive izračune ogljičnega odtisa.
Preberi več
3. 3. 2023

Anketa o pomembnih temah trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje

Vabimo vas, da prispevate svoj pogled na bistvene teme trajnostnega razvoja družbe Elektro Celje, podjetja za distribucijo električne energije, d.d.. Letno poročanje nadgrajujemo s poročanjem o trajnostnem razvoju in družbeni odgovornosti v skladu z novimi GRI standardi. Z vašimi odgovori v anketi bomo v podjetju bolj celovito in vključujoče identificirati pomembne vplive, ki nas bodo usmerjali pri merjenju trajnostnega napredka. Vabljeni, da natančno preučite spodnji seznam pomembnih tem, ki je razdeljen v 3 trajnostne vidike (ESG); okoljski, socialni in ekonomski oz. upravljalski.
Preberi več
24. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 24. 1. 2023

Zaradi mokrega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več
23. 1. 2023

Izpadi električne energije na distribucijskem omrežju Elektra Celje - 23. 1. 2023

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na nekaterih delih distribucijskega omrežja Elektra Celje prekinjena oskrba z električno energijo.
Preberi več
20. 1. 2023

Razvojni načrt distribucijskega sistema električne energije od leta 2023 do leta 2032

Do leta 2032 so v distribucijsko omrežje električne energije Slovenije predvidena vlaganja v višini 3,5 milijard EUR.
Preberi več
16. 1. 2023

Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje motena oskrba z električno energijo

17. 1. 2023: Elektromontažne ekipe Elektra Celje so odpravile okvare na daljnovodih._____________________________________________________________16. 1. 2023: Zaradi zapadlega snega in posledično podrtih dreves je na distribucijskem omrežju Elektra Celje motena oskrba z električno energijo.Ob 13. uri je skupno število odjemalcev brez električne energije 5.634:Največ težav je na Koroškem, v Zgornji Savinjski dolini in v širši okolici Celja.Na Koroškem je brez električne energije 81 odjemalcev.V Zgornji Savinjski dolini je brez električne energije 1.444 odjemalcev. V Spodnji Savinjski dolini je brez električne energije 2.022 odjemalcev. Na širšem območju Celja je brez električne energije 2.087 odjemalcev.Na terenu so vse elektromontažne ekipe Elektra Celje, ki se trudijo čim prej odpraviti okvare na daljnovodih.Vse odjemalce prosimo za razumevanje, saj je pri odpravljanju okvar varnost naših zaposlenih na prvem mestu.Elektro Celje, d. d.
Preberi več
20. 12. 2022

Obvestilo velikim poslovnim odjemalcem glede neupravičenega odjema

Vse velike poslovne odjemalce električne energije ponovno pozivamo k pravočasni sklenitvi pogodb o dobavi električne energije z izbranim dobaviteljem, torej še pred koncem leta 2022. Zanesljiva oskrba z energijo za vse odjemalce in odporen energetski sistem sta namreč tisto, k čemur stremimo vsi akterji energetike v Sloveniji. S sklenjeno pogodbo o dobavi si odjemalci zagotovijo zanesljivo dobavo električne energije, hkrati pa se izognejo dodatnim stroškom, do katerih lahko pride, če pogodbe pravočasno niso sklenjene. Posebej opozarjamo na neupravičen odjem in zato podajamo nekaj pojasnil.
Preberi več
9. 12. 2022

Poziv velikim poslovnim odjemalcem: zadnji dnevi za sklenitev pogodb

Velike poslovne odjemalce želimo spodbuditi, da se čim prej v decembru 2022 odzovejo na pozive dobaviteljev in sklenejo pogodbo o dobavi. Tudi če bodo odjemalci prejeli obvestilo o odklopu zaradi poteka pogodbe o dobavi električne energije, še vedno lahko do konca decembra 2022 sklenejo pogodbo in se s tem izognejo odklopu. V nasprotnem primeru bodo dobavitelji sprožili postopke za odklop tistih merilnih mest, za katere pogodbe ne bodo sklenjene. Da se to ne bi zgodilo, naj odjemalci vložijo vse napore, da sklenejo pogodbo z dobaviteljem.
Preberi več
26. 10. 2022

Vabilo k izkazu interesa za nakup poslovnih deležev v družbi Stelkom

Družbe Elektro Celje d. d., Elektro Ljubljana d. d., Elektro Maribor d. d., Elektro Primorska d. d. in HSE d.o.o. so imetnice poslovnih deležev v družbi Stelkom - telekomunikacije in storitve d.o.o.
Preberi več