Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Vizija in poslanstvo

Vizija in poslanstvo Elektra Celje d.d.

ElektroCelje_CGP_banner_728x90_SIOL pasica 2.jpg


Poslanstvo

Uporabnikom omrežja z zagotavljanjem zanesljive, kakovostne, stroškovno učinkovite in okolju prijazne oskrbe z električno energijo ter s sodobnimi storitvami omogočamo razvoj in napredek.


Vizija

Elektro Celje, d. d. je učinkovito in inovativno podjetje s tehnološko naprednim elektroenergetskim omrežjem, s čimer smo prepoznani kot zanesljiv partner pri zagotavljanju trajnostnega razvoja.


Vrednote podjetja

ODGOVORNOST in ZANESLJIVOST

Smo odgovorni in zanesljivi.


Delujemo vestno, predano, v skladu s pravili in etičnimi standardi. Držimo se dogovorov. Za izpolnjevanje obveznosti smo osebno odgovorni. Zavedamo se, da smo del širše skupnosti, povezani z omrežjem energije. S svojim delovanjem prispevamo k varnosti in kakovosti življenja. Zagotavljamo, da je distribucija električne energije zanesljiva, varna in neprekinjena. Spoštujemo delo in čas drugih.DIALOG in SODELOVANJE

Odprta in spoštljiva komunikacija je temelj uspešnega sodelovanja.


Dobre medsebojne odnose gradimo z jasnim izražanjem in upoštevanjem sogovornika. Prispevamo k dobremu delovnemu vzdušju, medsebojnemu zaupanju in spoštovanju. Delamo za skupno dobro in v partnerstvu med zaposlenimi, odjemalci, dobavitelji in lastniki. Spoštujemo medosebne razlike, sledimo vrednotam družini prijaznega podjetja in usklajujemo različne naloge in aktivnosti z namenom doseganja skupno zastavljenih ciljev.ZNANJE in ODLIČNOST

Razvijamo znanje in sposobnosti ter dosegamo izjemne rezultate.


S trajnim pridobivanjem in deljenjem znanj ter izkušenj, s stremljenjem k inovacijam in z upoštevanjem najboljših praks gradimo strokovnost, izpopolnjujemo svoje delovanje in ostajamo predani iskanju najboljših rešitev za stalno izboljševanje kakovosti oskrbe z električno energijo. Z zavzetostjo in ustvarjalnostjo dvigujemo kulturo razvoja in doseganja izjemnih rezultatov.