Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Pravno obvestilo

Copyright © 2011 Elektro Celje, d.d.


Splošni pogoji uporabe spletne strani www.elektro-celje.si


Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.elektro-celje.si, so last Elektro Celje, d.d. (v nadaljevanju Elektro Celje) in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega dovoljenja Elektra Celje.


Na svojih spletnih straneh bo Elektro Celje zbiral nekatere osebne podatke obiskovalcev za potrebe pridobivanja reklamacij sporočanje stanja merilnih naprav ali za druge namene (nagradne igre, ankete). Elektro Celje se zavezuje, da bo vse osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih bo hranil le za interno uporabo ter jih ne bo posredoval drugim fizičnim in pravnim osebam.


Da bi preprečil nepooblaščen dostop do teh podatkov in zagotovil njihovo ustrezno uporabo bo Elektro Celje uporabljal ustrezne tehnične in organizacijske postopke za njihovo zavarovanje.


Elektro Celje ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Elektro Celje si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.