Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Pravila varstva podatkov v družbi Elektro Celje

Družba Elektro Celje se zaveda svoje odgovornosti ob tem, ko ste nam zaupali svoje osebne podatke. Z vašimi podatki delamo zakonito, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. Zato so v nadaljevanju navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (angleška kratica: GDPR).  

Pravila so na razpolago na naši spletni strani www.elektro-celje.si in na lokacijah naših poslovnih prostorov v Celju, Velenju, Krškem in Slovenj Gradcu.


Upravljavec osebnih podatkov je družba Elektro Celje, d.d., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, Slovenija. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 03 4201 201 ali elektronski pošti info@elektro-celje.si.


Nad obdelavo osebnih podatkov bdi naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov (angleška kartica: DPO), ki stalno spremlja skladnost obdelav z veljavnimi predpisi in mednarodnimi standardi, ocenjuje učinke obdelave osebnih podatkov ter sodeluje z nadzornimi organi.