Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Certifikat Družini prijazno podjetje

Certifikat »Družini prijazno podjetje« izhaja iz sistema »European Work & Family Audit«, ki ga je razvila nemška organizacija Berufundfamile. V Sloveniji ga je v okviru programa EQUAL v letu 2007 vpeljalo razvojno partnerstvo Mladim materam/družinam prijazno zaposlovanje. Od novembra 2007 je nosilec postopka in izvedbena organizacija Ekvilib Inštitut, ki izvaja postopek v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve RS ter zainteresiranimi zunanjimi partnerji.


Pridobitev certifikata je svetovalno-revizorski postopek, ki ima funkcijo ocenjevanja ter svetovanja delodajalcem, katera orodja uporabljati za boljše upravljanje s človeškimi viri v kontekstu usklajevanja poklicnega in družinskega življenja zaposlenih.


Skozi notranji postopek podjetje določi in uresniči izbrane cilje in ukrepe. Glede na notranjo oceno dejanskega stanja se s pomočjo zunanjega svetovalca v podjetju določi načrt vpeljave ukrepov, katerih cilj je izboljšanje upravljanja delovnih procesov in kakovosti delovnega okolja za boljše usklajevanje poklicnega in družinskega življenja.


Ekvilib Inštitut nam kot nosilec blagovne znamke certifikat »Družini prijazno podjetje« dovoljuje uporabo registriranega znaka certifikat »Družini prijazno podjetje«. Osnovni certifikat je podjetje pridobilo 23. 9. 2011. 

 

Ob izteku triletnega obdobja osnovnega certifikata, je revizorski svet Inštituta Ekvilib obravnaval dokumentacijo našega podjetja za pridobitev polnega certifikata Družini prijazno podjetje in sklenil, da nam podeli POLNI CERTIFIKAT Družini prijaznega podjetja.


Veseli smo, da smo med imetniki certifikata, saj se zavedamo, da gresta družina in služba z roko v roki.

druzini prijazno-polni brez.jpg
LOGOTIP-ESS-SLO-CB.jpg