Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

V teku odprava okvar po močnem neurju

20. 7. 2023
Stanje ob 21:30 uri:

Uporabnikom sporočamo, da je zaradi hudega neurja in vetroloma v popoldanskih urah, trenutno brez napajanja z električno energijo 3.744 uporabnikov in sicer na območju Distribucijske enote Celje (Vojnik, Šentjur, Mestinje, Dramlje).

Stanje ob 13. uri:

Večina napak in okvar na omrežju je odpravljenih. Brez električne energije je še 119 uporabnikov, od tega na Distribucijski enoti Slovenj Gradec 42 uporabnikov, na Distribucijski enoti Krško 61 uporabnikov, na Distribucijski enoti Velenje 16 uporabnikov. Okvare na omrežju Distribucijske enote Celje so v celoti odpravljene. 

Vsem uporabnikom se iskreno zahvaljujemo za razumevanje pri odpravi okvar.   

Stanje ob 11. uri:

Stanje na omrežju je precej boljše, večina napak in okvar je odpravljenih. Brez električne energije je še 167 uporabnikov: na Distribucijski enoti Slovenj Gradec 62 uporabnikov, na DE Krško 61 uporabnikov, na Distribucijski enoti Celje 28 uporabnikov in na Distribucijski enoti Velenje 16 uporabnikov.

Vsem uporabnikom se iskreno zahvaljujemo za razumevanje pri odpravi okvar.   

Stanje ob 10. uri: 

Uporabnikom sporočamo, da je zaradi neurij v preteklih dneh in zaradi odpravljanja okvar, danes ob 10. uri na distribucijskem omrežju Elektra Celje brez električne energije 1.125 uporabnikov. Vse razpoložljive ekipe so na terenu in odpravljajo okvare.
Prosimo za razumevanje.

Stanje ob 7. uri: 

Uporabnikom sporočamo, da je zaradi hudega neurja in vetroloma, ki se je zgodil v sredo v popoldanskih urah, v teku odprava okvar na omrežju. Trenutno je brez napajanja na celotnem omrežju Elektra Celje še 665 uporabnikov in sicer na območju Distribucijske enote Velenje 340 uporabnikov, na območju Distribucijske enote Celje 235 uporabnikov, na območju Distribucijske enote Slovenj Gradec 62 uporabnikov in na območju Krškega 28 uporabnikov. 

Elektromontažne ekipe so na terenu in odpravljajo okvare.  


Vljudno prosimo za razumevanje.