Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

OBVEŠČANJE o izklopih električne energije

17. 12. 2020

V Elektru Celje, d.d. se zavedamo, da je električna energija pomembna za opravljanje vsakodnevnih opravil na delovnem mestu in doma. Z vzdrževanjem in obnovo elektroenergetskih naprav in objektov skrbimo za kakovostno in zanesljivo dobave električne energije.


Načrtovani izklopi električne energije so nujni in potrebni, saj le tako lahko VARNO in v NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU opravimo vsa potrebna dela na elektroenergetskih napravah.


Dela so skrbno načrtovana, zato odjemalce o prekinitvi dobave električne energije obvestimo vsaj 48 ur pred prekinitvijo. Ob nepredvidenih dogodkih pa objave izklopov izvedemo tudi za tekoči dan.


Obvestilo o predvidenem izklopu električne energije v vaši hiši, podjetju ali drugem objektu lahko zdaj prejmete tudi na vaš e-naslov ali v obliki SMS sporočila na vaš mobilni telefon. 


Za vse odjemalce električne energije, ki so priključeni na distribucijsko omrežje Elektra Celje, smo pripravili spletno aplikacijo, kjer se enostavno registrirate, vnesete svoje podatke in merilna mesta, za katera bi želeli prejemati obvestila. 


Če se še niste vključili v sistem obveščanja, vas vabimo, da to storite tukaj.

Banner web IZKLOPI 1920x700px.png