Na glavno vsebino
Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
PISAVA
VELIKOST

CTRL+ ZA POVEČAVO
CTRL- ZA POMANJŠAVO

VELIKE/MALE
STIL
Show menu

Obvestilo obiskovalcem ob izbruhu koronavirusa s ciljem obvladovanja tveganj in preprečitve širjenja okužbe

9. 3. 2020

Elektro Celje naproša obiskovalce, da v primeru simptomov na koronavirus ne prihajajo v informacijske pisarne Elektra Celje in da se v tem času poslužujejo drugih komunikacijskih kanalov (telefon, e-pošta, navadna pošta) ali naj ne-nujne obiske prestavijo.

V nujnem primeru obiska se naj obiskovalec napove in telefonsko pojasni kaj želi urejati. V primeru, da zaposleni meni, da zadeva ni urgentna ali je rešljiva na drug način kot osebni obisk, se klicatelja pozove k ustreznemu ravnanju.

 

Elektronski način komuniciranja z družbo Elektro Celje, ki je v veliki meri že stalna praksa, v sedanjih razmerah postaja še bolj zaželen.

Uporabnike naših storitev prosimo, da ga uporabljajo v čim večji meri. V nadaljevanju navajamo nekaj primerov. Po elektronski pošti na info@elektro-celje.si lahko naši uporabniki oddajajo vloge za: izdajo projektnih pogojev in mnenja k projektni dokumentaciji (vloge in priloge); izdajo soglasja za priključitev (vloge in priloge); priključitev in uporabo sistema (vloge brez prilog).

 

Vsem odjemalcem se zahvaljujemo za razumevanje,

Elektro Celje d.d.