Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

STE PRIPRAVLJENI NA NOVE KARIERNE IZZIVE?

14. 11. 2022

Prijavite se na razpisana delovna mesta, ki zraven kariernega razvoja, rednega plačila in mnogih drugih ugodnosti, nudijo delo v motiviranem in uspešnem kolektivu.

Aktualni razpisi

PODROČJE CELJE:

ELEKTROMONTER II 
Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 28. 11. 2022 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.

PODROČJE KRŠKO:

ELEKTROMONTER II 
Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 6. 12. 2022 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.

PODROČJE SLOVENJ GRADEC:

REFERENT ZA OBRAČUN OMREŽNINE II 
Kandidati lahko vloge z življenjepisom pošljejo do vključno 9. 12. 2022 po e-pošti na naslov: kadrovska@elektro-celje.si.Vaše ponudbe lahko pošljete na naslov kadrovska@elektro-celje.si


Prav tako vabimo vse, ki ste pripravljeni na nove izzive, da nam posredujete svoje ponudbe za zaposlitev. V svoje kroge si želimo pritegniti zavzete sodelavce, katerim bomo pomagali uresničevati zastavljene cilje in jim omogočili karierni razvoj na področju elektrotehnike, elektroenergetike, razvoja, vodenja in izvajanja investicij/vzdrževanja, informacijskih tehnologij, obdelave podatkov ter še na mnogih drugih….

Pretekli razpisi
Elektro Celje, d. d. je s svojim dolgoletnim in uspešnim delovanjem ustvarilo zakladnico znanj in dobrih praks, ki pomagajo našim zaposlenim, da s skupnimi močmi izpolnjujemo pričakovanja vseh deležnikov in zagotavljamo zanesljivo, kakovostno, stroškovno učinkovito in okolju prijazno oskrbo z električno energijo ter s sodobnimi storitvami omogočamo razvoj in napredek.

Svojim zaposlenim nudimo:
- Redno mesečno plačilo, regres in povračilo stroškov za prehrano in prevoz na delo
- Varno delovno okolje ter sodobno delovno opremo
- Celovito in strokovno uvajanje v dela in naloge
- Odgovorno in dinamično delo na terenu
- Redni delovni čas
- Strokovni razvoj in izobraževanje
- Vplačilo v 2. pokojninski steber ter dodatno zdravstveno in nezgodno zavarovanje
- Aktivnosti in ugodnosti ter obsežen program v okviru certifikata »Družini prijazno podjetje«
Z načrtno zastavljeno kadrovsko strategijo sledimo poslanstvu upravljanja s človeškimi viri:

»Z zavedanjem, da so zaposleni jedro odlične organizacije, zagotavljamo stabilno delovno okolje z enakimi možnostmi za razvoj, osebno rast in napredovanje. Gradimo voditeljsko kulturo, spodbujamo ustvarjalnost in sodelovanje ter odpiramo vrata mladim upom, ki so naša prihodnost.«

Postanite del naše ekipe!