Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Nagovor mag. Borisa Kupca, novega predsednika uprave

3. 5. 2016

Spoštovani!


Mandat predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d., nastopam z največjim ponosom in zanosom. Elektro Celje, d.d., je prepoznaven partner storitev z zanesljivo, kakovostno in stroškovno učinkovito ter okolju prijazno oskrbo z električno energijo. Za uresničevanje vizije, da z zagotavljanjem kakovostne in zanesljive oskrbe odjemalcev ter z uporabo tehnološko naprednega elektroenergetskega omrežja družba Elektro Celje, d.d., ostane eno od vodilnih podjetij v državi na dolgi rok, bo treba vključevati in usklajevati različne dejavnike. Zavzemal se bom tudi, da bo trajnostni razvoj družbe sestavni del poslovnih procesov. Najti konsenz med globalnimi usmeritvami in trenutnimi potrebami, ki bodo opredelile usmeritev energetske politike in dejavnosti podjetja, je zame velik izziv, hkrati pa predstavlja odgovorno ter zahtevno nalogo, ki jo prevzemam z vso odgovornostjo.


V svoji dolgoletni karieri na področju energetike sem imel priložnost delovati na različnih področjih in dobro spoznati elektroenergetski sistem, zato se posebej zavedam, kako pomemben gradnik v mozaiku delovanja procesov so sodelavci. Tradicija uspešnega delovanja podjetja je zgrajena na podlagi strokovnosti, sposobnosti in zavzetosti zaposlenih. Pri dolgoletnem delovanju na visoko strokovnem nivoju in s korektnim sodelovanjem se razvijajo kompetence in pridobivajo neprecenljive izkušnje. Konkretni rezultati poslovanja družbe to kažejo, a pred nami so novi, še večji izzivi.


Zahvaljujem se vam za izkazano zaupanje za imenovanje za predsednika uprave in zagotavljam, da bom deloval tako, da bom upravičil pričakovanja sodelavcev, naših odjemalcev in lastnikov družbe. S kakovostnim delom, preudarnostjo in odgovornostjo bomo še povečali ugled družbe in dosegli odličnost poslovanja.

 

Predsednik uprave

mag. Boris Kupec