Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Elektro Celje opozarja na previdnost pri obisku neznancev na domu

20. 1. 2016

V zadnjem času se po različnih  slovenskih občinah pojavljajo neznanci, ki z lažnim predstavljanjem in namenom želijo vstopiti v stanovanja posameznikov ter jim v podpis ponujajo obvezujoče pogodbe za dobavo električne energije pri različnih ponudnikih. V Elektru Celje, d.d.,  zato odjemalce pozivamo k dodatni previdnosti ob obisku neznancev na njihovih domovih.

 

V izogib neljubim situacijam in morebitnim zlorabam uporabnikom svetujemo, naj bodo previdni in pozorni na nekorektne poslovne prakse. Pri ponudnikih na domovih naj uporabniki preverijo njihovo identifikacijo – službeno kartico s fotografijo, logotipom in naslovom podjetja ter njihov resnični namen.

 

Naj dodamo, da imajo vsi terenski delavci družbe Elektro Celje pri sebi ustrezno identifikacijo, prav tako nosijo službena oblačila, na katerih se nahaja logotip družbe.

 

V primeru zlorab in lažnega predstavljanja na vašem domu nas lahko obvestite na elektronski naslov info@elektro-celje.si, kontaktirate tajništvo družbe 03/4201 201 ali to storite na drug primeren način.


Elektro Celje d.d.