Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas
Show menu

Otvoritev Poslovnega objekta Mestinje

28. 11. 2013

V sredo, 27. novembra 2013, smo v Mestinju pričakali otvoritev novozgrajenega poslovnega objekta Mestinje, katerega investitor je Elektro Celje, d.d.. V objektu je svoje prostore odprlo Nadzorništvo Rogaška Slatina in Nadzorništvo Šmarje pri Jelšah.


Pred manj kot enim letom je bila podpisana predpogodba za nakup zemljišč v poslovni coni Bohor, v začetku marca 2013 je Elektro Celje postalo lastnik teh zemljišč, v začetku maja je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, 12. 6. 2013 je bil pričetek del na objektu, 15. novembra pa je bilo izdano uporabno dovoljenje za uporabo objekta. Poslovni objekt je bil zaključen v okviru pogodbenih specifikacij in rokov.


Ob tem gre priznanje za dobro opravljeno delo projektantski ekipi pod vodstvom  podjetja Arhitekt Biro, izvajalski ekipi pod vodstvom podjetja Remont, nadzornim inženirjem pod vodstvom podjetja  MV Biro in sodelavcem Elektra Celje, ki so s svojimi predlogi sodelovali od zasnove objekta do danes. Posebna zahvala tudi Občini Šmarje pri Jelšah za pomoč pri umeščanju objekta v poslovno cono. Nazadnje  pa velja omeniti prispevek in odnos Upravne enote Šmarje pri Jelšah do investitorja in izgradnje poslovnega objekta.


Sodelavcem, ki se bodo vselili v nove prostore želimo, da se bodo takrat, ko ne bodo na terenu, v tem objektu prijetno počutili.

Foto: Dimitrij Režun