Klicni center: 03 42 01 180 (7.00-15.00)
Prijava okvar: 03 42 01 240 (24 ur/dan)
Spletna pomoč
Vprašajte nas

Novice

26.05.2016

Odprli novo polnilno postajo za električna vozila v Sevnici

Skupina Elektro Celje je v sodelovanju z Občino Sevnica postavila in uredila polnilno postajo za električna vozila, ki je umeščena na parkirišču za HTC v Sevnici, skupaj z dvema novo označenima parkiriščema. Pridobitev je bila s priložnostnim dogodkom namenu uradno predana danes dopoldan.

20.05.2016

Gradnja novih srednjenapetostnih in nizkonapetostnih objektov v Elektro Celje, d. d. v prvih treh mesecih 2016

V Elektru Celje, d. d., skrbimo, da je dobava električne energije za naše odjemalce zanesljiva in kakovostna. S tem namenom dnevno obnavljamo naše omrežje in gradimo nove elektroenergetske objekte in vode, s katerimi odpravljamo slabe napetostne razmere in omogočamo priključitve novim odjemalcem. Izgradnja novih srednje in nizko napetostnih objektov kot so daljnovodi, kablovodi, transformatorske postaje in električno omrežje imajo za naše odjemalce in za kakovost njihovega napajanja velik pomen. V nadaljevanju si lahko preberete na katerih objektih smo v prvih treh mesecih leta 2016 zaključili dela.

03.05.2016

Nagovor mag. Borisa Kupca, novega predsednika uprave

mag. Boris Kupec je s 1. 5. 2016 nastopil funkcijo predsednika uprave. Mandat predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d., nastopa z največjim ponosom in zanosom. Za uresničevanje vizije družbe, bo treba vključevati in usklajevati različne dejavnike. Zavzemal se bo, da bo trajnostni razvoj družbe sestavni del poslovnih procesov. Najti konsenz med globalnimi usmeritvami in trenutnimi potrebami, ki bodo opredelile usmeritev energetske politike in dejavnosti podjetja, je za mag. Kupca velik izziv, hkrati pa predstavlja odgovorno ter zahtevno nalogo, ki jo prevzema z vso odgovornostjo.

03.05.2016

Mag. Boris Kupec je novi predsednik uprave Elektra Celje

Celje, 1. maj 2016 – Danes je mag. Boris Kupec nastopil funkcijo predsednika uprave družbe Elektro Celje, d.d. Funkcijo prevzema od zastopnika družbe Radeta Kneževića.